Η εταιρεία

oranges

LA MAISON DES GLACÉS

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ

Η  πρωτοπόρος εταιρία Η. & Α. Ποταμιάνου ΟΕ με παρουσία 65 και πλέον ετών στον χώρο  της μεταποίησης  φρούτων και καστάνων αποτελεί τη σίγουρη και ποιοτική επιλογή όσον αφορά τα φρουί γλασέ και τα μαρόν γλασέ στην Ελλάδα και τώρα και στο εξωτερικό.

Οι Ηλίας και Ανδριανή Ποταμιάνου  με την ακαδημαϊκή υποδομή και την απαραίτητη τεχνογνωσία εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των παραγομένων προϊόντων και δοκιμάζουν συνεχώς νέες γεύσεις για να καλύπτουν τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες των αγορών της νέας εποχής.

Με την πολύχρονη πορεία μας έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την απόλυτη ποιοτική πρόταση στον χώρο των ζαχαρόπηκτων καστάνων και φρούτων και να είμαστε η πρώτη επιλογή όλων των κορυφαίων επαγγελματιών στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής.

Η παραγωγή μας στηρίζεται αποκλειστικά σε φρούτα και καρπούς της ελληνικής γης που συλλέγονται από αγρότες παραγωγούς  σε  διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η  μοναδικότητα  των ελληνικών καρπών με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής μας, δημιουργούν μια  μοναδική  εμπειρία γεύσης  κάνοντας την αξέχαστη για όσους την δοκιμάσουν  διαφοροποιώντας τα από  τα παρόμοια προϊόντα του εξωτερικού.

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000:2018

Image
oranges

Επικοινωνία

Ελ. Βενιζέλου 106, Περιστέρι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 5717003
Φαξ: 210 5735378
e-mail: info@marronsglaces.gr

© 2018 marronsglaces.gr - Η. & Α. Ποταμιάνου Ο.Ε. | All Rights Reserved.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.